Badrumsrenovering Lund

HEL Bygg & VVS AB – badrumsrenovering Lund

Allt från bygg
till VVS

Välkommen till HEL Bygg & VVS AB – din partner för badrumsrenovering i Lund. Vi levererar skräddarsydda lösningar med fokus på kvalitet och stil. Oavsett behov, siktar vi på att överträffa dina förväntningar och skapa ett badrum som passar just dig.

Kontakta oss för en offert och du kan läsa mer om oss här!

Badrumsrenovering Lund

Vår affärsidé

Företagets affärsidé bygger på att alltid leverera hög kvalitet och gediget hantverkskunnande. På detta sätt blir det både enklare och smidigare för dig som kund. Vi sätter igång med ditt projekt direkt efter visat intresse – inga väntetider!

Badrumsrenovering Lund

En badrumsrenovering från HEL Bygg & VVS AB förbättrar inte bara estetiken utan ökar också funktionalitet och fastighetsvärde. Skapa ett stilrent och praktiskt utrymme som möter dina behov och ökar trivseln.

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Vi specialiserar oss på omfattande renoveringar av kök, badrum samt övriga rum. Med noggrannhet och expertis förvandlar vi dina utrymmen till funktionella och estetiska mästerverk. Vårt dedikerade team säkerställer hög kvalitet i varje fas av processen.

Nybyggnation

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med nybyggnationer. Vi skapar rum från grunden och bygger altaner med mera. Utifrån dina önskemål och behov bygger vi nytt. Du kan lita på vår expertis på området!

VVS

Inom företaget finns kompetens även inom VVS-arbeten. Med engagemang levererar vi pålitliga VVS-lösningar för att säkerställa att dina VVS-system fungerar smidigt och effektivt. Vi erbjuder en heltäckande service för dina behov.

Takläggning

Låt oss vara din hjälpande hand med takarbeten. Vi kan genomföra både takläggningar och takbyten av hög kvalitet. Givetvis ser vi till att arbetet sker på ett säkert sätt. Så om du vill byta ut och fräscha upp ditt tak är du välkommen att höra av dig till oss på HEL Bygg & VVS AB.

Solpaneler

Solpaneler, även kända som solceller, omvandlar solens ljus till elektricitet på ett miljövänligt sett. Vi på HEL Bygg & VVS AB är engagerade i hållbara lösningar och arbetar med installation av solpaneler. Var en del av den gröna omställningen genom att låta oss hjälpa dig med solpaneler.

Trädgård

Med vår hjälp kan du få en inbjudande och tilltalande trädgård. Vi planerar och utför arbetet efter de önskemål du har. Vare sig du vill ha hjälp med en ny altan eller uteplats, markarbete eller något annat finns vi här för att ge dig rätt hjälp.

Contact Us
First
Last
Contact Us
First
Last

HEL Bygg & VVS AB

JÄRNVÄGSGATAN 47, 284 32 Perstorp
076-852 67 51
Badrumsrenovering Lund